Jump to content
dt8ubegq

Nike Air Max 98 Sort/Bright Crimson/Hvid

Recommended Posts

22036259672521_842.jpg


Når man ser nærmere på, har outletfoots.com dele af løberens øvre 1998 et kludlignende materiale, der bærer teksten "Tåre her" set på tåboksen, der kan afmonteres for at afsløre en flerfarvet læderbase nedenunder inklusive et rødt panel på den mediale side. Yderligere detaljer til denne mystiske farvevej inkluderer spørgsmålstegn, der dækker indlægssålerne.


Set på en lang række Nike Sko 2021 silhuetter forud, er henrettelsen nu på vej til Air Max 98 på samme måde. Hvid klæder det øverste lag ved siden af sølvdetaljer, hvilket efterlader den farve, du kan vælge. Sidevægge går i stykker for at afsløre skovgrøntsager, den øverste linje dækker med en høj maling af blå, og den mindre beklædning synes at foretrække varme ton, da de farver gule foran og orange i hælen.


Denne kommende iteration er designet i Nike Air Max 98 Sort/Bright Crimson/Hvid LX-form til den ideelle dame Swoosh-fan og har en blanding af bløde og mættede toner. Førstnævnte krediteres de smørede guldpigmenter, der befinder sig placeret mere væsentligt langs ydersålene og mudderbeskytterne, og det er meget tyndere doser på tværs af halsoverlejringer og blonder. Ved siden af disse kommer en oceanisk blå, som, selvom den bruges mere sparsomt, fanger øjet mest og interessant stigninger på en støvet måde mod forfoden og ankeloverlayet tættest på det første sæt snørebånd.Vist ovenfor har denne 100% Autentisk Nike Air Max 98 en hvid overdel detaljeret med små saksikoner og prikkede kanter under rørledningen, der vikles rundt om skoen, hvilket falder sammen med skoens afrivningstema. Den leveres også med små trækflig, der læser "Tåre her" for at afsløre det førnævnte farverige lag nedenunder lavet i en blanding af blå, rød, grøn, gul og orange.


https://www.outletfoots.com/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...