Aller au contenu

adidas prophere beige


7sd99vvs

Messages recommandés

adidas-Prophere-Trace-Khaki-CQ2128-03_w900.png
En ny era inom sneakerheadkulturen, Prophere kliver ut med en djärv look inspirerad adidas skor svarta av arkiven. En stretchstickad ovandel kombineras med en strukturerad, skulpterad mellansula i PU för en spänstig känsla. Aggressiv, iögonfallande och aldrig ursäktande. Prophere avslöjar framtiden ett steg i taget. Dessa skor kombinerar en stickad ovandel med en elastisk krage för enkel instigning.

Den här sneakern spelar i djärva och överdrivna proportioner och har en tjock mellansula adidas prophere beige under foten. Till skillnad från de flesta adidas-modeller 2019 har de tyska sportkläderna valt att lämna BOOST ute och ersatt den med en kombination av gummi och polyuretan, som ger lika mycket stöd och bekvämlighet.

Adidas Prophere-skorna betonar att blanda klassiskt och trendigt. Dessa unika skor är ett utmärkt val för gymmet eller för fritidsstilen. Det är mer troligt att du kommer att vilja bära dem överallt. Alla atletiska skor är rea-skor inte skapade lika. Med en kontrasterande mellansula och en spräcklig övre design med ett brett utbud av stilalternativ, finns det ett utseende för varje köpare där ute.

Nu återvänder Prophere igen, i en militaristisk Trace Olive-färg med chockerande solröda accenter, tillsammans med ett efterlängtat Triple svarta-alternativ. Båda färgerna behåller den neopren-stövelpassade adidas skor dam rosa ovandelen med kantstickad kant, överdimensionerade 3 Stripe spetsstag och elastisk plösögla, tillsammans med tonala iterationer av den omisskännliga, skulpterade sulan som ger komfort hela dagen och ett iögonfallande utseende.

https://www.rea-skor.com/

Lien vers le commentaire
Partager sur d’autres sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Invité
Répondre à ce sujet…

×   Collé en tant que texte enrichi.   Coller en tant que texte brut à la place

  Seulement 75 émoticônes maximum sont autorisées.

×   Votre lien a été automatiquement intégré.   Afficher plutôt comme un lien

×   Votre contenu précédent a été rétabli.   Vider l’éditeur

×   Vous ne pouvez pas directement coller des images. Envoyez-les depuis votre ordinateur ou insérez-les depuis une URL.

Chargement
×
×
  • Créer...